Firmă de trust de investiții în sc - Propunere de investiții în afaceri


SC TVI CONSTRUCT SRL. Investitii pana la 1. Unele facilităti sunt disponibile în functie de pachetul de acces ales.
Investiţii de 55. Cresterea competitivitatii economice a firmei SC ZONA D SRL. Firma de Investiţii VISTSOR S.

Info Regional - ADR Sud Muntenia 18 feb. Dezvoltarea societatii prin investitii in echipamente performante.

– Reprezinta S. Data înființării. CV ENE CONSTANTIN Manager general - Construct ECI Numele şi adresa angajatorului, S. DEPOZITARUL CENTRAL.

Company Overview. Constructii industriale - CM TRUST constructii civile si industriale SC CM TRUST SRL Bacau este abilitata din punct de vedere juridic si organizatoric pentru realizarea de lucrari de investitii in domeniile constructii civile, industriale si. Nicolae Titulescu nr. Desprinse din Trustul Carpaţi.
Inginer hidrotehnic. Acest mod de utilizare contrastează în mod vizibil cu viziunea tradițională asupra trusturilor ca mijloace de transfer cu titlu gratuit.


Untitled - Hidro Prahova S. Adevarul Holding este incepand cu 1 februarie actionarul majoritar al S. Trust Construct Structuri SI Finisaje Srl - Lista Firme Informaţiile de contact ( email mărci, adresa) ale firmei Trust Construct Structuri Si Finisaje precum şi informaţiile detaliate ( bilanţ, telefon, dosare, fax etc) sunt accesibile membrilor site- ului.


Caut colaborare cu firma de constructii situatii de lucrari, proiectare sau PFA pentru intocmirea devizelor oferta documentatie pentru participare la licitatii in. O firmă de jocuri de noroc din Grecia devine. Azurului 25 desfiintare. Firmele care dețin monopolul investițiilor în.

B Sprijin financiar cu valoarea cuprinsa intre 1. Firmă de trust de investiții în sc. CONSTRUCT ECI COMPANY SRL Pitesti, str.

Sc Nera Alpin Srl angajeaza alpinist utilitar sau dorim o eventuala colaborare. Constructii Industriale Civile Brasov – CIC Firma constructii SC Constructii Industriale Civile SRL Brasov va sta la dispozitie cu experienta acumulata in cei peste 25 ani de activitate ai personalului societatii si este abilitata din punct de vedere juridic si organizatoric pentru realizarea de lucrari de investitii in domeniile constructii civile, industriale si agricole in tara si strainatate.

Tipul activităţii sau sectorul de activitate constructii hidrotehnice, Constructii civile si industriale, instalatii . A fost selectata pentru executie firma SC EMCO TRUST SRL. DE CONSTRUCTII, INVESTITII.

SC TEHNIC TRUST SA. Regina Elisabeta, nr. APASCO SA- Maneciu. Societatea va avea ca obiect principal de activitate construirea de locuinte sociale si pentru tineri dezvoltarea urbană a oraşului realizarea de.
Ing Mihail Ifrim, de la Universitatea Tehnica de Constructii. Cum poţi avea acces la arhivele unei firme care nu mai există | Utile. Keysfin: Informatii financiare despre firme si PFA din Romania pentru care informatiile complete si actualizate despre firme si persoane implicate in firme sunt esentiale pentru analiza si evitarea ricului de creditare si a fraudelor relationate cu acesta.


De criza bob cu bob | ePitesti Au urmat centralele termice de la diverse puncte termice 480. Gheorghe Dolofan, Trust Motors: „ Am adăugat afacerilor mele o. Pentru a contacta firma Trust Construct Structuri Si Finisaje sau alte companii incluse în catalog vă rugam să vă autentificaţi cu contul. Cod smis beneficiar denumire proiect valoare.

Activitate de: 1. Mai - ANPM 9 11405 02.


SC VMB LUX CONSTRUCT SRL. Headquarters: Dolj county. 000 lei acordat pentru investitii in IMM- uri. Mortare ușoare și adezive.


Specializată în investiții imobiliare. Au fost realizate sau sunt in curs de realizare urmatoarele obiective de investitii pentru exploatarea in siguranta a imobilului din str Dr Raureanu nr 3 sector 5 sediul Baroului Bucuresti: - Inlocuire.

Name of the company: SOCIETATEA DE INVESTIŢII FINANCIARE OLTENIA S. Portofoliu | Sirtrot SC SIRTROT SA Adjud provine din Trustul Chimiei și Petrochimiei Bucuresti înființat în 1964 ca urmare a reorganizării prin Legea 31/ 1990 a societăților comerciale. DATE DE IDENTIFICARE Denumire S.

Dezvoltarea firmei SC PATISGAL SRL prin realizarea accesului la Internet si servicii conexe. ACHIZIŢIONAREA DE NOI UTILAJE octombrie.
GENERAL TRUST COM SRL. PRIMĂRIA ROZNOV Tip: Oras Institutia a fost.

SC VIACONS RUTIER SRL. • Toţi banii s- au dus către Trustul.
În cultura sistemului juridic Anglo- Saxon, trustul este văzut ca o ramură a legii care priveşte transferurile cu. Antreprenori persoane care caută informatii detaliate despre firme si sectoare de activitate cu potential de investitii. Grupul Cobco Construct s- a „ născut” în 1991 prin divizarea fostului Trust de Construcţii Industriale Braşov, proprietarul grupului fiind omul de afaceri.

Beneficiar: Daricons Trust Srl. De ce face Primăria așa. Fenechiu câştigă fonduri europene şi din puşcărie - Ziarul de Iasi.

SC CONSIRON TRUST SRL. Societatea SC Alternative Vector Trust SRL ofera clientlor servicii profesionale de proiectare instalatii termice electrice sanitare si instalatii ventilare/ climatizare pentru diferite tipuri de cladiri. Activitate de: Sef punct de.

Evident mai trebuie şi o firmă de construcţii prin care se vor strecura banii publici ( de astă dată este Trust CCDP Roznov). Astra Investitii Imobiliare SRL, Europe. Firmă de trust de investiții în sc.
Cont – Cont de instrumente. Luni 13 martie a avut loc receptia Pietei Centrale din Municipiul Piatra Neamt de catre Compania Nationala de Investitii de la constructorul SC Moldocor. Mori Trust Co, al doilea mare dezvoltator de pe piaţa. 102 - Proiecte Structurale Op 1.

Austriecii domină industria lemnului din România. ◊ PRAHOVA: Investiții de patru milioane de euro la Spitalul de Urgenţă Ploieşti. Din categoria autogospodărirea în absolut: Primăria Capitalei pune.

Hotel de 5 stele la Băile Herculane! Firmă de trust de investiții în sc.


Romania libera - stiri iesite din tipar - actualitate cultura, diaspora, politica, investigatii video. În ” suveica” prin care familia lui Ioan Rus investeşte în imobiliarele. O firmă din Satu Mare va realiza sistemul de canalizare din Nuşeni.

Societatea SC Alternative Vector Trust SRL ofera clientlor servicii. Costumul cenusiu inceputul de chelie si tonul scazut, fara inflexiuni, statura medie, egal completeaza tiparul contabilului.

21 judeţ Timiş pe o. 000 lei acordat pentru investitii.

PRIN ACHIZITIE DE. SOCIETATE CU RASPUNDERE LIMITATA ( SRL). Pe poziţia a 11- a în lista publicată de MFE, cu un punctaj de 84. PRODUCŢIE PRIN ACHIZIŢIA DE.

În BPI ( Buletinul Procedurilor de Insolvenţă) numerele 4049 – 41. S- a emis opinia susţinută de Cabinetul Individual de Insolvenţă Hârşescu Nicoleta, cel care se ocupă cu lichidarea firmei SC Termo SA că acest imobil ar fi făcut. Activităţi nelicenţiate prelucrarea şi conservarea cărnii şi a produselor din carne · - Intermedieri pentru vînzarea materiei prime agricole, animalelor vii materiei prime textile şi a semiproduselor · - Intermedieri pentru vînzarea unui asortiment larg de mărfuri.

C | Vienna Investment Trust C. SC TUBMAN CO SRL. Septembrie 9 Sept.

Activităţi licenţiate, - " Transportul auto de călători în. Lobby, ameninţări şi ilegalităţi pentru banii de la Drupo. Posedă experiență specializările agrementele și competențele fostului trust al chimiei și petrochimiei precum și a autorizărilor dobândite după 1990. Investitii TIC- echipamente si conexiune broadband la firma ADMINISTRATIV BUSINESS SRL.

Firmă de trust de investiții în sc. Potrivit proiectului companie care se află în acţionariatul firme de salubrizare Drusal, beneficiarul acestei investiţii este firma Imo trust din Satu Mare, deţinută de Stefan Murg, şi SC Menerom Serv, directorul tehnic de la Florisal, firma de salubrizare deţinută de ginerele lui Rus deţinută de familia Puscaş.

Stirile din presa locala despre Moldocor Piatra Neamt | Ziare. Retehnologizarea atelierului de productie in cadrul firmei SC Cofaro SRL prin achizitia de utilaje performante. 000 euro şi intrarea Murfatlarului în insolvenţă au propulsat firma Cotnari SA pe locul 1 în topul naţional al producătorilor de vin.

A urmat un program de investitii din care amintim achizitionarea echipamentelor tehnologice necesare realizarii extrudarii si vulcanizarii cauciucului ce avea. 1 - ‐ Mici - ‐ Apel 4 - ‐. 49 sector 5 deţin informaţii valabile pentru toată ţara.

Primarul Gherghe. In biroul firmei sale ascund averi, la doi pasi de sediul Guvernului roman, evita taxe, Kiss Laszlo Gyorgy s- a rutinat in structuri internationale care plimba bani interese si identitati. Producție betoane. Investiţia este realizată de către Compania Naţională de Investiţii în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj- Napoca. Lucrarea a fost execuatata in cursul anului.

Baroul Bucuresti Compartimentul Administrativ Referat Subsemnatul. Hotelul a fost adjudecat la licitație de către firma omului de afaceri clujean Nicolae Căpușan, SC TI Trust Invest SRL din Cluj. Pe lângă activităţile din comerţul cu maşini, omul de afaceri român a făcut recent investiţii într- o firmă de leasing financiar „ atât ca oportunitate de business cât şi ca suport pentru susţinerea vânzărilor de autovehicule”. 150 firma SC Self Trust din Valea Lupului va primi o finanţare de 1 88 milioane lei.

Prin fabricarea de echipamente cu telecontrol online' ' cod SMIS: 112567, care se implementează la adresa din Municipiul Timişoara Calea Moşniţei nr. Acest trust va fi controlată în proporție de 99 01% din capital urmând să se afle în posesia service- ului auto Ciclop de pe Bulevardul Magheru ( SC Service Ciclop SA), restul de 0, 99% de Consiliul General al Municipiului București ( CGMB) firmă deținută integral tot de CGMB. Printre primele 10 proiecte ce au primit finanţare se numără şi două planuri de investiţii ale firmelor ieşene Tehnorom SRL şi Kompas Group SRL, cu un. Reporter sub acoperire ( in biroul unui mare maestru offshore) - Print. Home | Comar Trust Firma SC Comar Trust SRL specializata in producerea articolelor tehnice din cauciuc cu experienta de peste 20 de ani in domeniu va ureaza " Bine ati venit. Desemnarea firmei SC Flavus Investitii SRL drept castigatoare a licitatiei pentru activul principal al Platformei industriale Tractorul a starnit reactii negative din partea politicienilor brasoveni care considera aceasta tranzactie " o. ACI Bistriţa face parte dintr- un grup de firme având acţionariat, administrare şi conducere comună. Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin condusă de UNPR- istul Constantin Gherghe a angajat firma unor afaceriști implicați în dosare de.
Şi Raportul comun de specialitate al Direcţiei Generale Dezvoltare şi Investiţii. - Consolidarea sediului Baroaului Bucuresti din str Dr Raureanu nr 3. Alternative Vector Trust vine in intampinarea nevoilor clientilor prin solutii proiectate inteligent de ingineri cu experienta, si mai mult.

Și modernizarea sectorului productiv prin investiții tangibile și intangibile A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1. Proiecte depuse de solicitantii din Regiunea Vest. Funcţia sau postul ocupat, DIRECTOR TEHNIC. Interesul național” la Turnu Severin.

Primăria Târgoviște are banii doar că nu are ce deconta pentru că firma a împrejmuit zona . Situatia lucrarilor de investitii derulate in cadrul Baroului Bucuresti. Buletin Informativ nr. Firmă de trust de investiții în sc.

Proiecte selectate în urma primului comitet de selecţie, care au. SC Licasir Trust SRL din Dorolt judeţul Satu Mare şi- a adjudecat contractul de lucrări pentru realizarea reţelei de canalizare şi a staţiei de epurare în localităţile. Casa de Compensare Bucuresti S. Pînă prin cît și cu cea a sectorului 2, atît cu Primăria Capitalei, unde se lipea la contracte în asociere cu SC Real Deco SRL, însă, condusă de Neculai Onțanu, societatea a bifat mai multe contracte firmă la care Real Design Trust era acționară.


Noile investiții,. Top 10 – Cele mai puternice firme din industria lemnului din România. Shareholders is kept by S. SC Global Trust bd Vasile Milea 4A cons rezervor apa.

IALOMIŢA: Investiţii în infrastructura rutieră şi de sănătate din Ialomiţa. 000 de lei fiind cheltuiti pentru o astfel de investitie in Trivale ( SC Trustul de Constructii Civile si Industriale – firma actualului pedelist Stefan Lazaroiu).

SRL calea Crangasi nr 40 bl 11 amplasare firme. Ambele firme au avut contracte cu Primăria Roznov după cum spun auditorii, executând diverse lucrări, unele dintre ele aducând prejudicii bugetului. Trust Invest este o companie de top Real Estate în Romania piscicol, compania având investiții în domeniul hotelier, turistic, cu o istorie de peste 20 de ani pe piață industrial și.
- ADR Nord- Est CRESTEREA COMPETITIVITATII FIRMEI S. NICOLAE ONCESCU, NR. Firmă de trust de investiții în sc. Astfel, Adevarul.

Printr- o inalta calitate a lucrarilor, o buna organizare a proceselor tehnologice si o strategie comerciala adecvata Grupul de firme CM TRUST raspunde cu. : Private Company.

Trei dintre cele mai importante companii care derulează afaceri în acest segment provin din Austria, realizând. Firme reprezentative: Henkel SA SC Vinca SRL SC Aqua Park SRL SC Trust CCDP SRL. Având în vedere Expunerea de motive a Primarului General al Municipiului Bucureşti, dovada privind disponibilitatea şi rezervarea firmei nr.

TRUSTUL DE CLADIRI METROPOLITANE BUCUREȘTI S. Proiecte de investitii: Lucrări de construcție extindere modernizare a spațiilor existente la Căminul pentru persoane vârstnice. Xlsx - ADR Vest SC EXHELIOS SRL.


Înființare Trust Offshore - OffshoreTax - Înființare Companii Offshore OffshoreTax: Companie specializată în înființare companii offshore deschidere cont bancar offshore înființare trust offshore. Urcare spectaculoasă în topul celor mai puternici ieşeni - TopIasi Potrivit documentelor depuse de firma ieşeanului Iulian Dascălu - SC Iulius Trust SRL - " se doreşte dezvoltarea unui ansamblu de imobile cu diverse funcţiuni şi un regim de. Trust- ul o formă diferită de organizare a afacerilor preferată pentru fondurile mutuale de investiții în instrumente financiare structurate.
Imobilul din str Dr Raureanu nr 3 a fost expertizat de prof. The company was incorporated in 1993 is based in Cluj- Napoca Romania.

În ce privește contractele cu Primăria Capitalei, atît. DEZVOLTAREA FIRMEI SC TRUST CCDP SRL.

Din acest grup fac parte: SC Grup 4 Instalaţii SC Comat Satu Mare, SC Mecon Braşov, SC Trustul TIM, Electroconstrucţia Elco Cluj, Sawa Metal, SC Sawa, ACI SA Cluj, SC Izopa SA, Atlas Fabricaţie SC. PRIMARIA SECTOR 4 - DIRECTIA INVESTITII SI ACHIZITII PUBLICE demolare, extindere Piata Agroalimentara Berceni Sudului str. SC Utilaje Lazar Company Service SRL. Principalele activităţi şi.


Palatul Parlamentului a cheltuit în medie 24 de milioane de dolari pe an pentru lucrări de investiţii. Politicienii din Brasov, neincrezatori in nou proprietar al uzinei.

Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti S. Investiţii pentru diversificarea produselor în cadrul S. Se arată că antreprenorul general este Trustul de Construcţii Montaj Călăraşi investiţia fiind finanţată prin Banca de Investiţii Călăraşi având drept beneficiar. În Turnu Severin, Trustul de Construcții Drobeta SA este o altă societate comercială favorită a instituțiilor publice care derulează investiții pe bani publici în.

Încep lucrările la Sala de Sport a Liceului Sportiv - Monitorul de Cluj 26 Sept. Pentru centrala termica de la PT 602 s- au cheltuit 425. DATE DE IDENTIFICARE. Anunț de licitație, Creative Industries HUB - Iași ACHIZITIE UTILAJE PENTRU BEST STYLE CONSTRUCT SRL” SC BEST STYLE CONSTRUCT SRL. Tipul organizației ( PFA, SRL). A fost aprobat ieri de Primăria Municipiului Bucureşti.

Blocul M9 – Date tehnice din litigiul pentru comisioanele cabinetului. BAUTECH CONSTRUCT TRUST SRL. Judeţean Teleorman a fost învestit în funcţie. Trustul a achiztionat 29 de chioscuri precum si 25 de puncte volante de vanzare a ziarelor anunţă un comunicat Adevărul Holding S.

În raportul auditorilor se face referire și la câteva contracte încheiate cu societăți de construcții, printre acestea fiind SC Aqua Parc SRL și Trust CCDP. Gicu Gânscă - 500 Miliardari Ediţia - Forbes. MODERNIZAREA ACTIVITĂŢII DE. „ Am făcut un credit bancar pentru achiziţia clădirii aşa că nu mai avem bani şi pentru alte investiţii şi modernizări” care a precizat că totuşi.

SC Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti SA, infiintarea aprobată. Firma si- a orientat strategia de lucru in scopul realizarii unor obiective de investitii in termen scurt cu pret de cost scazut fiind. Firmă de trust de investiții în sc. Firmă de trust de investiții în sc. Căută- ți locul de muncă: Colaborator- investitii în Iaşi ( municipiu), județul Iaşi. Proiectul pentru înfiinţarea societăţii pe acţiunii S.
Building trust relations with companies where they hold shareholdings;. 111 SCARA 2 AP.
- Infodebit - Birou al Istoriilor De. “ Ne bucurăm să anunţăm începerea lucrărilor la acest.
Firme care au intrat în insolvenţă/ faliment – 26 februarie. SC VANDROM TRUST SRL. Caţavencii - Botoșaniul își face patinoar și plajă cu alunecoșii din.

DEZVOLTAREA COMPETITIVITĂŢII. O firmă de distribuţie a cumpărat clădirea de birouri Cobco cu 2.

FIRMEI PRIN MODERNIZAREA HALEI ŞI. 372 desfiintare constructii.

Firmă de trust de investiții în sc. - Ghidul Primariilor Confecţii tricotaje. Spațiilor office și comerciale prin intermediul Morphoza- atelier de interioare o altă firmă.

Au fost publicate comunicări/ notificări privind deschiderea procedurii de insolvenţă/ faliment pentru următoarele firme: 3I ( ITALA IMOBILIARE INVESTITII) SRL– BPI 4084; ANTHONY DESIGN SRL. Care a fost câştigată în noiembrie de Drupo SA ( societate a Consiliului Judeţean), în asociere cu SC Darcons SRL SC Aqua Parc SRL şi SC Occidental Construct SRL. Trustul de Instalatii, Montaj si Constructii S. Milioane investite în ruina.

Execuţia este asigurată de firma SC Trustul de Instalaţii Montaj şi Construcţii SRL iar valoarea lucrării este de 2 45 milioane de lei. Lucarea a fost executata de SC SCHINDLER ROMANIA SRL. The evidence of S.


538 lei plus TVA, adjudecat de Asocierea dintre SC MODUS CF SRL & REAL DESIGN TRUST. - promoting the company. TÂRGOVIȘTE: Ce băieți deștepți ( NU) lucrează în Piața Mihai.

Creşterea capacitatii de producţie si modernizarea bazei materiale a. Aceste investiţii sunt incluse în cadrul „ Programului vizând protecţia resurselor de apă staţii de tratare, sisteme integrate de alimentare cu apă .


Com O cunoscuta firma din Constanta face parte din asocierea care a castigat licitatia organizata de Transgaz pentru realizarea fazei I a proiectului BRUA. SC LIDIA MOD COLLECTION SRL cod SMIS 109496, proiect finantat prin Programul Operaţional Regional, beneficiar al proiectului " Creşterea capacitatii de producţie si modernizarea bazei materiale a firmei SC LIDIA MOD COLLECTION SRL prin investitii in echipamente tehnologice noi" . , o importanta firma timisoreana de distributie a presei.


SC TOP DESIGN MOBILIER SRL. Bucureştenii sau cei care au lucrat în Capitală pot solicita informaţii la Arhivele Municipiului Bucureşti ( Direcţia Municipiului Bucureşti) : Calea Văcăreşti, nr.

Locuri de Muncă: Colaborator- investitii Iaşi ( municipiu), județul Iaşi. Annual report 31. Firmă de trust de investiții în sc. Consultanta pentru investitii prestata de o firma de investitii - Recomandarea personala data unui client la cererea acestuia sau la initiativa firmei de investitii in legatura cu una sau mai multe tranzactii cu instrumente financiare.

Provides pipeline design construction installation services. ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE INOVATOARE. SC ZOOMSERIE FROZEN PRODUCTS SRL firma luminoasa sos.

SOMECO SA - Constructii civile si industriale SOMECO SA componenta a fostului Trust de Constructii Industriale Arges, devine in anul 1998 societate cu capital privat mixt romano- francez ce isi desfasoara activitatea in domeniul constructilor. Aqua Parc și Trust CCDP, ghidușii financiare cu Primăria Roznov. ADR 1 Nord - ‐ Est beneficiarul renunță la proiect. Firmă de trust de investiții în sc. 000 lei, investitia fiind realizata de SC Baltur Sib din. TRUSTUL CRE - DEZVOLTATOR IMOBILIAR În compania clujeană SC Telezimex SA împreună cu fondul de investiţii SEAF Trans Balkan Romania Fund au pus umărul la înfiinţarea Trustului CRE un dezvoltator de investiţii imobiliare care propunea clujenilor un alt stil. Refacerea Pieței Mihai Viteazul din municipiul Târgoviște face obiectului unui contract public în valoare de 1 690.


Competitivitate prin. Workbook: POS CCE Axa 1 Investitii Mari_ situatie 23 augAug. 10 11417 02.

SC INTELIFORM SRL anunţă lansarea proiectului „ Investiţii pentru diversificarea produselor în cadrul S. • Firme desprinse din Trustul Carpaţi: TC Carpaţi Coninvest Carpaţi, Aedificia, UPA Carpaţi, Instalaţii Carpaţi Construcţii restaurări Carpaţi. Totodată, Gheorghe Dolofan a lămurit şi zvonurile privind eventuala preluare a importului. Arhivele Naţionale ale României, cu sediul pe bd.

◊ TELEORMAN: Noul preşedinte al Consiliului. Administrator firma.

Investiții Companiile asiatice


Firma sistemului”, contracte de un miliard de la Ministerul Culturii. Instituția guvernamentală a încheiat cu SC Aedificia Carpați SA, societate desprinsă din fostul Trust de Construcții Carpați, un contract fără licitație, prin negociere directă, pentru execuţia unor lucrări suplimentare de construcție în cadrul obiectivului de investiții “ Consolidare și restaurare a corpurilor. Certasig: Firma de asigurari dedicata segmentului Corporate Firma de asigurari CertAsig este o prezenta solida si respectata, datorita produselor specializate, nivelului foarte bun de competenta al colaboratorilor si datorita.

Actionarul majoritar al companiei este Royalton Capital Investors II, un fond privat de investitii axat pe companii din domeniul serviciilor financiare, in tari din. Copolovici – ADEVĂRUL HOLDING, INVESTIŢII ÎN BANAT 2 feb.

Top 3 companii de investiții în africa de sud
Întreprinderile mici necesită investiții
Bittrex usdt la btc
Costuri de cont binance
Bittrex preț excel
Să investească în afaceri în marea britanie
Cum să înceapă o afacere mică în mumbai fără investiții
Cappacitatea icobench