Binance nu va trimite sms uri - Binanța vs taxele de tranzacționare bittrex


Trimite SMS in Romania Bine ai venit! Problema e ca desi primesc SMS- uri, eu nu pot sa trimit.

Astfel puteti trimite mesaje SMS catre un numar nelimitat de prieteni insa nu mai multe. Am apelat la suport Vodafone si au spus ca trebuie setat centrul de mesaje sms, dar in setari la mesaje nu gasesc niciunde optiunea sa setez centrul de mesaje. SMS nu- mi trimite, dar nici nu tin minte sa fi activat aceasta optiune.

Intr- adevar pentru a putea expedia mesaje va trebui sa mergi intr- un Orange Shop si sa soliciti schimbarea cartelei SIM, deoarece pe actuala cartela exista o problema cu meniul SIM Toolkit. Daca sunteti clienti Vodafone ( cartela sau abonament) si nu puteti sa trimiteti sms- uri, problema este de cele mai multe ori de la centrul de mesaje.

8, un program care va permite sa trimiteti SMS- uri gratuite nelimitate cam peste tot. Verifică dacă ai setat centrul de mesaje corect în telefon ( instrucțiunile sunt mai jos). Binance nu va trimite sms uri. Pentru a nu mai primi mesaje din partea mesajgratuit.
Ca pana cum 1 sapt si ceva a mers! FreeSMS nu se manifesta exact ca un telefon mobil deoarece ia ceva timp pana mesajul trimis ajunge la destinatie, dar nu se mai pune problema odata ce este Gratis.

Am primit un Alcatel OT 908 move cumparat la abonament Cosmote pe care l- am decodat pentru ca eu am abonament Vodafone. Solutia de mesaje SMS gratuite pentru un numar de 3 SMS- uri pe zi. Eu am o alta problema: pot trimite dar nu pot primi, partea cu email merge, am activat optiunea BB4 pentru prepay dar sms nu. Dacă este deja setat, atunci încearcă SIM- ul în alt telefon şi verifică dacă poți trimite sm: Nu pot trimite sms. Imi poti spune si mie ce. Binance nu va trimite sms uri. Buna seara, Se da un telefon Vodafone Smart VF- 795 si nu pot trimite sms nicicum.
Si inca o intrebare: stie cineva cat e fee- ul de retragere BTC? Nu pot trimite mesaje.
Scris pe 19: 53 de Guest Salut am si eu o problema cu trimisu mesajelor cand vreau sa trimit mesaj - sms cuiva imi spune " verificati servicile operatorului " are cineva vre` o idee ce trebuie sa setez? Prin urmare, este posibil să nu vă amintiți și SMS- ul merge netrimise.


Nu esti autentificat si limita ta este de 10 mesaje/ zi catre un numar de telefon! Va trebui sa schimbi USDT in Ethereum daca vrei sa mergi iarasi cu TRX, pentru ca Binance nu are perechea TRX/ USDT. Este vorba de FreeSMS 1.

Chiar și după salvarea SMS și programarea- l pentru a trimite, vi se va da o notificare pentru a trimite mesajul atunci când vine momentul programat. Scris pe 02: 56 de Misszag Ziua buna! Si nu am gasit nimic legat de SMS- uri.

Ce ar fi de facut? Raspuns tări SMS.

Binance Investiții

Serviciul SMS este activat automat, odată cu abonamentul. Dacă nu mai poți trimite SMS- uri, îți recomandăm :.

Cum să începeți o afacere cu o investiție
Companii de investiții bancare în uae
Investiții de afaceri florida
Confirmarea înregistrării binalelor a eșuat
Este banii investiți într un impozit pe business deductibil
Binanța monedei 50 dezactivată
Șocurile de investiții și ciclurile de afaceri online
Noua listă icos
Companii de investiții pasive în australia