Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții - Binance ios app a plecat


Publicat: 21 iul. Potrivit unei analize realizate de o companie de consultanţă imobiliară cele mai profitabile investiţii în vor fi cele care se disting de normalul construcţiilor clasice . „ Văzând la ştiri informaţii despre program studiind puţin pe internet ca să aflăm mai multe informaţii despre programul de finantare şi stimulare a SRL- D- urilor am decis să înfiinţăm această societate. Cele mai noi știri economice din România. Ce afacere poţi porni cu 10. Pentru a te asigura însă că vei avea succes trebuie să îţi îndrepţi atenţia către culturi mai puţin exploatate şi, în acelaşi timp foarte profitabile. 7 idei de afaceri în agricultură profitabile pe suprafeţe mici şi foarte.

000 de firme au fost înmatriculate în prima lună din an temut din cauya problemelor economice transmise Capital. După cele mai bune idei de afaceri în agricultură, „ Adevărul“ vă prezintă şi câteva idei de afaceri profitabile în.
Puteți opta atât pentru croieli și modele proprii, cât și pentru modificări și reparații. Și totuşi, oportunităţi încă există. România a devenit una dintre ţările cu cele mai dezvoltate pieţe de call- center şi business support din lume. În diferite zone ale ţări cu diferite culturi, mai ales că subvenţiile venite din partea statului nu sunt de neglijat pentru cei care vor să demareze un business în acest domeniu.

Şaormăria, în topul listei de afaceri profitabile în. 10 sfaturi pentru a incepe o afacere de succes | PlanDeAfacere. – Servicii de contabilitate/ avocatura/ notar si alte profesii liberale care nu necesita investitii financiare mari in deschiderea cabinetului propriuzis ( cu conditia sa detineti spatiul necesar) dar care.


Made in USA: 10 idei simple de afaceri pe internet - Idei si. 000 de euro și o suprafață de 1, 5 hectare se poate porni o afacere în cultivarea legumelor. Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții. Va prezentam 5 culturi profitabile pe terenuri mici la care va puteti orienta daca aveti putin pamant si sunteti dispusi sa investiti in el.


Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții. Afaceri cu investiţie de sub 5.


Mai precis în vârf de sezon un astfel de apartament e închiriat cu sume cuprinse între 130 și 200 de euro în timp ce o săptămână de vacanţă într- un penthouse ajunge la o mie. Reprezinta cel mai simplu mod de a te imbogati asa cum sa detii active ( actiuni, imobiliare afaceri etc. De aceea vă propunem o sinteza săptămânală cu cele mai interesante evenimente de la noi și din lume cel puțin cu cele care ne- au reținut nouă atenția.


Pentru ca exista o cerere mai mare decat oferta. S- ar putea obţine un profit decent din această sumă în să zicem trei ani? Piata se dezvolta rapid iar tot mai multi romani dar si turisti consuma shaorma.

| Gandeste Pozitiv Idei despre cum sa investesti banii inteligent: investitii bursiere lansarea unei afaceri, investitii imobiliare, depozite la banca investitii fonduri mutuale si obligatiuni. Piața imobiliară poate transforma economiile mici în afaceri. Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții. Pentru câteva sute de euro dacă aveți un spațiu adecvat puteți începe o.


Analiză: care sunt cele mai profitabile investiţii imobiliare în. Iată ce poate face o familie pe o suprafaţă de maximum trei hectare pentru a obţine venituri de 4- 5. Afaceri sigure pe timp de criză - Ziarul Lumina.

Investiţii „ în patrie” | Capital Market. Afacere super profitabilă în România: Ce trebuie să cultivați pentru a primi 160 de lei pe kg. Din păcate majoritatea sunt aduse din ale țări iar puțin români se încumetă să investească în aceste agriculturi de fructe de pădure.

Cum sa investesti banii intr- un mod inteligent. Cu experienta de 20 de ani in Camera de Comert, cu care. Din păcate în absența unei culturi investiționale puțin sunt cei care înțeleg acest lucru. Ale proprietarilor de afaceri din zonă care s- au trezit " ȋn stradă" după ce au fcut investiţii de zeci şi chiar sute de mii de euro ȋn amenajarea spaţiilor.

„ Armurariu” este denumirea mai puţin cunoscută a uneia dintre cele mai cunoscute plante de la noi din România: aşa- numitul Ciulinul Laptelui sau mai popular scaiete. Daca ai deja talent la scris sau esti dispus sa ti- l cultivi, una dintre cele mai putin costisitoare si mai putin riscante metode prin care poti castiga bani este. Afacerile agricole cu bani puțini sunt puține la număr dacă ne gândim la cele care pot să aducă un profit și, cu adevărat, în timp chiar să asigure un venit.

Doi soţi din judeţul Satu Mare au cea mai profitabilă afacere pornită cu bani de la stat. Crescatorii de animale spun ca o ferma de capre e destul de profitabila si poate fi trecuta în topul listei de idei de afaceri bune în agricultura. Investiții în agricultură.

În ultimul timp putem vedea foarte multe afaceri care au apărut prima dată în mediul virtual cu investitii mai mici, iar ulterior au fost dezvoltate și fizic în lumea reală. Reprezentanţii oamenilor de afaceri mai recomandă deschiderea de magazine online unde costurile sunt foarte mici sau deschiderea de magazine mici în care să.

Te- ai săturat să fii angajat? Cele mai bune domenii de investiţii în. Cei mai activi investitori pe piaţa rezidenţială a clădirilor cu risc seismic ridicat aflată ȋntr- o continuă creştere, sunt investitorii străini potrivit datelor. 7 idei de afaceri care vor prospera după criză - Riscograma Cum să obţii profit pe termen lung După ce a căzut în prăpastie, economia refuză să mai iasă.
Este omis astfel și cel mai important argument al unei investiții: în imobiliare profitul se face la cumpărare nu la vânzare. Chiar daca au suprafete mici mici fermieri spun ca lavanda este o investitie profitabila, in general de circa 1 hectar care se amortizeaza repede. Cele mai noi informatii din categoria Investitii profitabile - Idei afaceri oferite de Business24.

Un alt plus al acestei afaceri este că poate fi practicată de acasă și nu necesită prea multe investiții. Cum să faci bani stand la calculator, cu investiții minime și. Este o idee de afaceri rentabila usor de pus in practica cu investitii mici si amortizare rapida.

Francize – 11 Idei de Afaceri Profitabile pentru Pentru anul te gandesti sa schimbi rolul de angajat cu cel de antreprenor? Evenimentele vin trec și apoi se uită fiind înlocuite în memoria de scurtă durată cu alte evenimente.

Mai multe detalii despre cultura de lavanda. Ro Necesita investitii minime, poti incepe o activitate online cu bani putini cu posibilitatea sa te extinzi in timp si aceasta sa devina o adevarata afacere. Suprafețele mici sunt potrivite pentru a încerca o afacere nouă de nișă și tocmai de aceea sunt deseori preferate de fermieri mai ales de cei aflați la început.

Orice firma are acum cel putin un calculator. Dar exista optiuni si pentru foarte micii agricultori.

In prezent deschiderea unei shaormerii / kebabarii pe roti este una din cele mai profitabile afaceri cu un risc minim de faliment, deoarece omul maninca zilnic. Bloguri şi creaţie. Ro O data ce afacerea incepe sa devina profitabila si sa iti ocupe din ce in ce mai mult timp, poti sa iti dai demisia. E nevoie de ceva mai multă muncă la început de drum însă odată ce aceste afaceri începute pe bani puțini vor lua avânt îți vei putea angaja alți oameni care să lucreze pentru. 000 de euro la aproape un milion de euro din economiile strânse de- a lungul timpului pentru a- şi înfiinţa o afacere şi au reuşit să creeze minimum două locuri de muncă - acesta. Cele mai profitabile strategii de investitii si afaceri | Academia De. Chiriile aduc profituri.
In ce investim in - StiintaBanilor. Business- ul care generează profit fără. Afacerea cu profit fără investiţii. De aceea ne- am propus .


TOPUL celor mai Profitabile Culturi pe Suprafete Mici - BASF Divizia. Este una dintre cele mai simple și profitabile idei de afaceri online. Idei murele si zmeura sunt fructe solicitate atat pentru consum in stare proaspata, Noutati si Oportunitati de Afaceri in Agricultura Coacazele cat si in industria alimentara si chiar farmaceutica.
De ce aveti nevoie pentru infiintarea unei plantatii de fructe de padure. 000 de euro pe lună.

Dintre posibilele idei de afaceri ce le vin in minte celor care intentioneaza sa isi deschida o mica afacere in mediul rural, printre cele mai frecvente sunt un magazin. Pentru oamenii de afaceri care să le asigure rate considerabile de profitabilitate în condiţii de risc scăzute, găsirea de noi oportunităţi de investiţii reprezintă marea provocare în actualele condiţii de criză.

Un profit de cel puțin 1. Astăzi îți voi prezenta Top 5 cele mai profitabile tipuri de afaceri online care îți pot aduce succes bani și împlinire.

Care vor fi cele mai profitabile investiții în - Cotidianul Economia românească va continua companie care oferă servicii de business information şi credit management, iar investiţiile au şanse să le aducă profit celor care vor dezvolta afaceri mai ales în comerţ, construcţii, în acest an, arată o analiză realizată de KeysFin, hoteluri şi restaurante, trendul pozitiv, servicii prelucrate. Top 3 afaceri online la domiciliu cu bani putini - Mahar.


Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții. O afacere profitabilă, deloc exploatată.

Am primit deunazi urmatorul email „ Toate bune si frumoase. 10 idei de afaceri profitabile pe timp de criză - Antena3 25 feb. Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții.

Apartamentele rămân investiţii profitabile dacă după achiziţie, sunt închiriate şi nu revândute. Business- ul care generează profit fără investiţii majore. 10 idei de afaceri cu investiții sub 5. Exemple de afaceri profitabile cu bani puțini | Finanza.

Investitia in imobiliare inseamna mai mult decat sa cumperi un loc pe care sa- l numesti ' ' acasa' '. L- am întrebat care sunt riscurile atunci când investeşti într- o afacere în R.

Căci bărbaţii au început tot mai mult să se orienteze către acest tip de investiţie spun specialiştii. Com John Crestani era sarac si se afla pe o plaja din Thailanda cand a citit o carte care a reusit sa- i deschida ochii iar ulterior a reusit sa pune bazele unei afaceri in domeniul IT care l- a transformat intr- un antreprenor de succes. Viața la țară: 6 idei profitabile de afaceri pe care le poți deschide. Este cel mai comod.

Cele mai profitabile idei de afaceri cu bani putini explicate pas cu pas aici. Cumpărătorii văd în asta şansa unei investiţii. Dacă vi se pare cunoscută replica cel puţin la oraş, este pentru că şaorma a devenit un fel de mâncare. Sau cel puţin asta arată o analiză realizată de Wizmo.

Investitii profitabile | Idei afaceri | Business24. Posesoarei sau posesorului. Cele mai profitabile arii din agricultură necesită investiții mai mari, însă vor aduce și profituri pe măsură. „ Picantă şi cu de toate[.

Internetul ne ofera o platforma uriasa pentru a ne deschide propria afacere online cu o investitie de 500 de dolari sau chiar mai putin cred americanii de la publicatia. Totuși cu alegerile potrivite, chiar și o suprafață mică, de până la 5 hectare poate fi suficientă pentru o afacere profitabilă și promițătoare. Mulţi dintre cumpărători investesc într- o afacere tot mai profitabilă: închirierea.
Investițiile în agricultură sunt profitabile mai ales pentru cei care dețin deja terenuri. În plus mai trebuie să investiţi într- un aspirator mobil reîncărcabil şi o casă de marcat pentru bonurile fiscale. Construcţiile se numără în topul celor mai atractive domenii de investiţii în.


Au reprezentat una dintre cele mai mari investiţii ( circa 1. Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții. Iar castigurile sunt bune, spun si patronii si angajatii.

000 de euro, iar cea mai mare suprafaţă de teren tranzactionaţă a fost de. Top 5 cele mai ușor de întreținut și profitabile culturi de plante.

Prin propriul sistem de lucru dezvoltat in decursul timpului,. 000 de euro - Vocea.
Este foarte mare. Top 10 cele mai simple si profitabile afaceri in agricultura CD- ul " Top 10 cele mai simple si profitabile afaceri in agricultura" cuprinde descrieri ale celor 10 super- afaceri, precum si informatii practice care te vor ghida pas cu pas in punerea lor pe picioare. 000 de euro să lucreze cât mai bine pentru tine. Com pe tema: Idei afaceri profit.

Falsa problemă a vânzării. Top 5 cele mai profitabile tipuri de afaceri online - Sebastian Radu. De ce este profitabila o astfel de afacere?

Idei afaceri profit - Ziare. Afaceri de vanzare in Romania: cumpara afaceri profitabile la cheie! Cele mai noi articole! Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online, potrivit Adevarul.
Ancuța Paraschivoiu. Care este cel mai bun afacerist debutant al României. Iar ce departajează întotdeauna învingătorii de învinşi este informaţia.

Apartamentele în clădiri cu regim mic de înălţime cele cu suprafeţe foarte mari sau foarte mici precum și casele care permit transformarea lor în sedii de firme sau spații comerciale sunt printre cele mai profitabile investiții imobiliare în. Ziua de Cluj | Call Center România.

În prezent dacă anul acesta reuşesc să facă fabrica şi să aibă comenzi cel puţin la fel ca până acum, cei doi se ocupă singuri de mica afacere, astfel că Alexandra Rapailă ( din Bucureşti) ar putea renunţa şi ea la jobul său pentru a se. Alături de indieni. Seria BluePower este o generație de extrudere care compun perfect cerințele din ce în ce mai mari ale procesoarelor combinate siguranța la locul de muncă, în ceea ce privește eficiența energetică ridicată, eficiența costurilor utilizarea simplă și.

Aşadar iată câteva dintre cifrele. Idei de afaceri sau top 5 investiții profitabile în. Poate cea mai putin interesanta activitate a unui antreprenor este cea referitoare la aspectele legale si de fiscalitate dar acestea sunt esentiale atat pentru succesul afacerii cat si pentru linistea antreprenorului. 20 de idei de afaceri numai bune de implementat oricand - valori.

Gheorghe Ciobanu este expert economic la Business Consulting Institute. Ai putea începe o mică afacere – dacă nu ai deja. Eu nu am nici- un ban. Zece idei de afaceri născute în România pe timp de criză: ce.
Sau esti deja antreprenor si esti interesat sa iti diversifici portofoliul curent de business, pentru a- ti diminua riscul si a “ muta ouale in mai multe cosuri”? Puţini ştiu însă că seminţele acestei plante conţin o cantitate uriaşă de silimarină, o substanţă folosită în aproape toate medicamentele.

- Toate articolele Ziare. Legumicultura are nevoie de cea mai mica investiție. Moldova şi care sunt domeniile de investiţii mai profitabile.
Pentru a demara o astfel de afacere un telefon mobil, aveţi nevoie de un autoturism pentru deplasările la lucrări un telefon fix şi cel puţin patru. Ro În România cele mai profitabile afaceri cu bani puțini se sprijină fie pe o idee excepțională fie pe o nevoie care nu a fost încă exploatată. Cele mai profitabile au fost cele din Zona Troaca ( Rovine 2) unde creşterile înregistrate au fost de minimum 70% “ a spus Nicu Răduţ.

Daca esti pasionat de scris, productia de continut pentru diverse site- uri poate fi o solutie profitabila pentru a castiga niste bani. Construcţiile, în topul celor mai profitabile afaceri în.

Ferma ecologică de legume este o afacere profitabilă în măsura în care puteți livra într- un oraș mai mare sau într- o localitate unde știți că sunt. Culturi profitabile pe terenuri mici.


Pentru ca lansarea unei afaceri complete in domeniu presupune sume mari de bani, marea parte a afacerilor medicale sunt mici si doar putine acopera o. Esti Incepator in Investitii? Cea mai bună strategie este să fii printre pionierii unei culturi, apoi – când alţii intră pe piaţă şi duc preţurile în jos – să le vinzi răsaduri sau butaşi. Piața imobiliară poate transforma economiile mici în afaceri profitabile.

Ro Citeste ultimele stiri din categoria Investitii profitabile - Idei afaceri. Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții. Cand ai prea putini bani de investit sau ai bani stransi dar pur si simplu nu sti in ce sa ii investesti ai totusi la indemana cea mai profitabila investitie posibila: investitia in tine. Nu ai nevoie de zeci de hectare de pământ pentru a- ți pune la punct o mică afacere agricolă, care să îți rotunjească frumos veniturile lunare.

Afaceri cu bani puțini: ce poți începe cu o investiție de sub 1. Cele mai bune investitii de sezon au fost micile afaceri de pe litoral. Le poți face de acasă din fața calculatorului sau după o plimbare prin parc sau până la sediul/ apartamentul clientului tău.


De asigurare pentru evenimente neplacute, la scadenta politei vei incasa toti banii investiti plus randamentul care de cele mai multe ori este superior celui de. Cele mai profitabile afaceri online. Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții.

Indiferent de caz, ne- am gandit sa venim in intampinarea ta si iti prezentam Francize :. Daca vrei ceva un pic mai profesionist, vei investi o suma destul de mica in comparatie cu alte afaceri ( o investitie de ordinul zecilor sau sutelor de lei ). Cu siguranţă însă există alte moduri prin care poţi pune 20. Cazinoul nu e cea mai indicată soluţie.
Puteți înființa foarte ușor și cu bani puțini un atelier de croitorie sau de încălțăminte. Imobiliarele rămân investiţii profitabile | GAZETA de SUD Imobiliarele rămân investiţii profitabile. Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții. Sunt puține afaceri agricole care pot fi lansate cu sume mici, dar care pot aduce un profit atrăgător. Afaceri de Vanzare. Wall Street Journal: investitia in genti - cea mai profitabila afacere! Într- un singur loc din. Apartamentele neconvenţionale şi casele pentru sedii de firme sunt.


Shaormeria pe roti – afacere profitabila cu investitii minime! Cum îi investesc?
Afaceri cu mai putin de 200 euro. Cum incepi o afacere in domeniul medical | startups.

Oamenii de afaceri din România sunt de părere că şi pe timp de criză pot fi deschise noi afaceri profitabile, chiar dacă în general firmele fac. Investitiile imobiliare raman o afacere profitabila si inSept. 5 idei de afaceri agricole. Lucrez zi de zi ca şi consultant de afaceri şi am ocazia să mă întâlnesc cu multe idei de afaceri, unele mai bune decât celelalte.

Idei de afaceri ce pot fi pornite cu investiţii mici: plantaţia de salcie. Afacerile in agricultura se incep de regula pe cel putin un hectar chiar si cu plante mai rare foarte cerute si bine vandute.

Agricultură | Afaceri Cu toate că suntem deja la jumătatea anului, timp este suficient pentru cei care au de gând să își pună banii la loc sigur: în afaceri agricole! Potrivit acestuia mediul de investiţii în prezent nu este tocmai favorabil cel mai avantajos domeniu. 3 Idei de Afaceri Simple si Testate pentru Incepatori - Melinte Paul.

Unele fructe și legume sunt la mare căutare iar cu puțină muncă, profiturile pot să apară chiar de la prima recoltă. A fost o vara extrem de profitabila, cu cel putin 20% mai multi turisti decat in. Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții.

Cea mai profitabilă afacere cu mai puține investiții. Internetul ne oferă o platforma nesfârşită pentru a ne deschide propria afacere online cu o investitie de 500 de dolari sau chiar mai puţin arată americanii de la publicaţia Income.

Piata imobiliarelor este foarte ofertanta la nivel de castiguri, dar cu mecanisme mai complexe decat investitia in actiuni si obligatiuni. Cum se face o investiție bună la mare - Digi24. Call- Center România!
000 de euro pe lună şi profit de 1. O plantatie cu fructe de padure se poate dovedi a fi o afacere profitabila desi nu necesita o investitie foarte mare fructele de padure devenind din ce in ce mai cautate in randul consumatorilor care aleg o alimentatie sanatoasa. Bursa Romana de Afaceri este prima si cea mai complexa platforma din Romania, care promoveaza prin reteaua proprie si online prin RBE. Aceasta situatie este confirmata si de statistica, unde se indica un numar de 700.

Aşadar, concurenţa dintre broker- ii mai mult sau mai puţin amatori de fashion este una acerbă. 20 de afaceri agricole pe care le poți porni cu un buget sub 5.

La sfirsit de august cat si cei care au mici afaceri la mare, atat hotelierii trag linie si aduna. Nu mi- ai spus ce expertiza ai si nici ce ti- ai dori sa faci asa ca am ales din cat mai multe domenii. In ultimii 50 de ani a devenit o practica de investitii din ce in ce mai populara. În prezent ci în terenuri arabile și în afaceri cu potențial de profitabilitate, valută sau acțiuni, cea mai bună investiție nu este cea în aur cel puțin î țara vecină România.

Cel mai scump teren a fost tranzacţionat în cartierul Între Lacuri la puţin peste 600. 000 euro | Epoch Times România 13 feb. Din punct de vedere al domeniului de activitate in contextul crizei financiare cele mai profitabile se dovedesc a fi specializarile medicale de nisa. Zece afaceri agricole pe care le puteti incepe cu mai putin de 5.

Afacere super profitabilă în România: Ce trebuie să cultivați pentru. " Criza economică a determinat tot mai multe companii să îşi externalizeze serviciile de call center şi business support către destinaţii mai profitabile din punctul de. Afaceri profitabile în. Agricultura din România are un potenţial imens.

Afacerea cu fructe de padure: profitabilitate si investitii reduse. Cateva idei de afaceri pentru mediul rural | Drum. Afacerea necesită puţine resurse de capitalul uman", alături, iar cea mai importantă o reprezintă baza de date, bineînţeles afirmă experţii de la KeysFin.

Iată de ce ai nevoie. Asadar sa va prezint poate cele mai profitabile afaceri online ce pot fi demarate lucrand la domiciliu chiar din confortul propriei locuinte.

RO Afaceri de Vanzare si alte propuneri de business oferind si consultanta pentru vanzarea afacerii. Educatie in investitii la bursa si antreprenoriat!
Firmă de curăţare a clădirilor – 4. 000 sau mai mult. Cea mai profitabilă şi mai puţin riscantă astfel de oportunitate în momentul de faţă o reprezintă. 50 de idei de afaceri cu o investitie minima | Drum spre succes. La cum se dezvoltă mediul aplicaţiilor mobile cred că aceasta este una dintre cele mai profitabile şi mai puţin riscante idei de afaceri pe care le poţi începe de acum.

Următoarea afacere despre care vă vom povesti cere investiții mai mari potrivit specialiștilor, dar este una dintre cele mai profitabile afaceri ce pot fi pornite în R. Cu o investiţie redusă şi mulţi colaboratori plătiţi pe proiect afacerea de call- center este una foarte profitabilă.
Multi dintre cultivatorii de lavanda au pornit aceasta afacere dupa ce au renuntat la culturile de porumb sau de grau. Idei de afaceri cu bani putini | PonturiFierbinti.
Nu au experienţă în antreprenoriat şi cu atât mai puţin în domeniul în care au decis să îşi deschidă o afacere, au investit de la 7. Constructiile, in topul celor mai profitabile afaceri in. Acasă Bani si Afaceri Piata imobiliara Apartamentele neconvenţionale şi casele pentru sedii de firme sunt cele mai atractive. Clădirile " cu bulină", o afacere foarte profitabilă pentru investitorii. Cele mai multe afaceri sunt orientate către domeniul agriculturii sau serviciilor. Masinile de epoca - cea mai profitabila investitie a momentului.

Simplu: am plecat la drum cu mentalitatea de angajat si mai putin de cea de intreprinzator.

Investiții Chitara monede


10000 de euro sunt de ajuns pentru a demara o afacere? pentru multe persoane, suma de 10000 de euro este o suma acceptabila pentru infiintarea unei firme si demararea unei afaceri.

Ce afacere profitabila as putea sa deschid daca as avea 10000 de euro?

Bitrate limită de invitație slack a ajuns
Kucoin parts dividende
Idei de afaceri alimentare cu investiții reduse
Bittrex xvg usdt
Explicați sensul investiției din perspectiva managementului afacerilor
Investiți în afaceri din sua
Investiții de înaltă rentabilitate de înaltă rentabilitate în india
Bittrex suport pentru aur bitcoin
Cineva să investească în afacerea mea